Mirisna ulja

Najvažniji segment naših proizvoda.

Osvježavajuća, smirujuća, uzbudljiva, senzualna… Uvijek kvalitetna. Naša su ulja rađena prema visokim standardima.

Mirisna ulja kombinacija su eteričnih ulja i sredstva koje potiče hlapljenje mirisa kroz drvo.

Ističemo kvalitetu mirisa kao najbitniji čimbenik naših proizvoda jer Vaše nam je zadovoljstvo na prvom mjestu!

Vrste mirisa

VANILIJA – KOKOS

Sofisticirana i moćna, vanilija je plod s višestoljetnom poviješću koju su koristili još Asteci u 15. stoljeću. U kulturi Maja bila je cijenjena kao afrodizijak, a već sam njen miris snažno djeluje na psihu tako da je opušta i stimulira. Njezin je miris slatkastih nota i stimulirajuć, a u kombinaciji s notama kokosa odvest će vas ravno na pješčane plaže te vam donijeti dašak vječnog ljeta u gradskoj vrevi.

LAVANDA

Mali ljubičasti cvjetovi lavande veličanstvenog su mirisa, a ponajviše se poznati po tome što njihov miris čini ljude sretnijima i veselijima. Lavanda je biljka vrlo širokog spektra djelovanja, a najpoznatija je u borbi protiv tuge i depresije. Ova kraljica među biljkama u alternativnoj se medicini koristi više od 2000 godina, a njezin naziv dolazi od rimske riječi lavare što znači prati. Još su stari Rimljani prepoznali njezina ljekovita svojstva te su u svoje kupke redovito dodavali ulje ove moćne biljke. Želite li smanjiti stres u prometu, ovaj je osvježivač upravo ono što Vam je potrebno.

JABUKA

Rajsko voće jabuka zapravo pripada porodici ruža, a trenutno na svijetu postoji više od 20 000 vrsta ove voćke koje se međusobno razlikuju po boji, okusu i slatkoći. Njen je miris miris sreće i vraća nas u djetinjstvo, a od godišnjih doba najprije je povezujemo s jeseni jer je tada njena sezona. Njezin je miris izuzetno osvježavajuć i nenametljiv zbog čega čini neutralnu mirisnu kulisu koja će se svidjeti baš svima.

BOROVNICA

Borovnica je grmolika i vrlo poznata biljka planinskog i šumskog područja koja cvate od travnja do srpnja. Njezin je miris fin i opor, nalik na miris svježe šume. Dok čekate na zeleno svjetlo na semafora, odlutajte u šumsko jutro i prošetajte prirodom, barem u mislima. Borovnica će vas svojim mirisnim ogrtačem nesumnjivo razbuditi i vratiti prirodi.

LIMUN

Limun se smatra jednom od najkorisnijih namirnica na našem planetu. Ovo stablo iz porodice citrusa razvije bijele cvjetove intenzivnog mirisa koji se pretvaraju u svima poznat žuti plod. Miris limuna prije svega je osvježavajuć i intenzivan, a već samo udisanje može vam pomoći ojačati imunitet i popraviti raspoloženje.

KOKOS

Malo što opisuje ljeto kao egzotični plod kokosa sa svojom bijelom, sočnom unutrašnjošću. U tradicionalnoj medicini kokos se tisućama godina koristi za liječenje problema dišnog sustava, poput astme i bronhitisa, a kako je bogat vitaminima i mineralima, kokosova se palma od davnina smatrala drvom života. Njegov je miris nježan, poput dodira povjetarca na osunčanoj koži i s njime će vaši trenutci u automobili poprimiti nezaboravnu dimenziju.

Javite nam se

Personaliziraj Freshline za promociju vlastite tvrtke ili obrta ili ga uvrsti u svoj prodajni asortiman!

Ispuni ‘Kontakt obrazac‘ i krećemo u realizaciju!

T | +385 99 199 1906

E | freshline@freshline.hr

hrHrvatski