Miris za automobil

Poklon

Niste sigurni što pokloniti za rođendan ili neku drugu prigodu tati, dečku ili prijateljici? Savršen i personalizirani poklon na dohvat Vam je ruke! U dizajnu pakiranja (kartonska kutijica) te natpisu na osvježivaču sudjelujete i Vi! Nazovite nas ili nam pošaljite mail jer želimo čuti Vaše ideje.

Uputstva za korištenje Freshline osvježivača zraka za automobile

Primiti bočicu prstima. Odvrnuti gornji dio te skinuti plastični čepić. Vratiti drveni zatvarač na svoje mjesto i pritegnuti. Nakon toga objesiti osvježivač zraka na željeno mjesto kako bi se mogao slobodno njihati, bez dodira sa drugim površinama jer bi ih tekućina mogla oštetiti. Okrenuti ga naopako na 2 sekunde da se drveni čep natopi kako bi otpuštao mirise (ne više od jednom tjedno). Jačina mirisa može se prilagođavati drvenim prstenom na konopcu koji se povlači više ili niže. Što je prsten bliže bočici, bočica se manje njiše te mirisi manje isparavaju.

UPOZORENJE

Uvijek držite bočicu uspravno kako biste spriječili propuštanje. Provjerite je li drveni poklopac uvijek čvrsto zatvoren. U slučaju prolijevanja, odmah obrišite proizvod s površine! Prolijevanje može oštetiti površine unutar automobila.U slučaju nepoštivanja pravila sigurnosti navedenih na ambalaži ovog proizvoda, proizvođač ne preuzima odgovornost za nastalu štetu.

Javite nam se

Personaliziraj Freshline za promociju vlastite tvrtke ili obrta ili ga uvrsti u svoj prodajni asortiman!

Ispuni ‘Kontakt obrazac‘ i krećemo u realizaciju!

T | +385 99 199 1906

E | freshline@freshline.hr

hrHrvatski