Freshline
kao promotivni artikl

Vjerujemo da fotografije govore same za sebe.

No, zašto smatramo da je upravo Freshline idealan promotivni artikl?

U današnje vrijeme, za uspjeh tvrtke ili obrta, ulaganje u marketing apsolutna je nužnost. Vjerujemo da ste razvili svoju marketinšku strategiju, razmislili o važnosti promocije na društvenim mrežama ili u medijima… Ono što će napraviti razliku i razlikovati vas od konkurencije te privući dodatne kupce upravo je ono gdje uskačemo mi. Promotivni artikli još su uvijek idealno sredstvo promocije jer baš svi vole poklone.

Upravo s tim ciljem osmislili smo Freshline. Mali promotivni poklon. I još lijepo miriše.

Na fotografijama možete vidjeti većinu tvrtki koje su nam ukazale svoje povjerenje i koje su prepoznale potencijal u našim proizvodima za razne svrhe u koje su ih koristile.

Sviđa Vam se ideja?

Kontaktirajte nas putem ‘Kontakt obrasca‘, e-maila ili nas nazovite.

Kako nastaju Freshline proizvodi?

Proizvodnja i personalizacija

Svi procesi proizvodnje vrše se u našem pogonu. Kako naši proizvodi imaju opsežnu izradu i brojne etape rada, možemo reći da smo mala manufaktura. Sve radimo sami – od obrade drva, punjenja mirisnih ulja, izrade ambalaže do tiska. Imajući to na umu, možemo reći da su naši proizvodi 100% hrvatski.

Nadalje dolazimo do izrade ambalaže i tiska koje radimo u vlastitoj tiskari.
Proizvode smo izradili, ali to još nisu gotovi proizvodi. Zadnja je na redu upravo personalizacija…

U suradnji s hrvatskim stolarima kod nas dolazi najkvalitetnije obrađena bukva koju pretvaramo u oblike prikladne za naše proizvode. Za to su zaslužni CNC strojevi za obradu drva. Posebno ističemo mirisna ulja izrađena po najvišim standardima zahvaljujući hrvatskim i slovenskim dobavljačima.

Uputstva za korištenje Freshline osvježivača zraka za automobile

Primiti bočicu prstima. Odvrnuti gornji dio te skinuti plastični čepić. Vratiti drveni zatvarač na svoje mjesto i pritegnuti. Nakon toga objesiti osvježivač zraka na željeno mjesto kako bi se mogao slobodno njihati, bez dodira sa drugim površinama jer bi ih tekućina mogla oštetiti. Okrenuti ga naopako na 2 sekunde da se drveni čep natopi kako bi otpuštao mirise (ne više od jednom tjedno). Jačina mirisa može se prilagođavati drvenim prstenom na konopcu koji se povlači više ili niže. Što je prsten bliže bočici, bočica se manje njiše te mirisi manje isparavaju.

UPOZORENJE

Uvijek držite bočicu uspravno kako biste spriječili propuštanje. Provjerite je li drveni poklopac uvijek čvrsto zatvoren. U slučaju prolijevanja, odmah obrišite proizvod s površine! Prolijevanje može oštetiti površine unutar automobila.U slučaju nepoštivanja pravila sigurnosti navedenih na ambalaži ovog proizvoda, proizvođač ne preuzima odgovornost za nastalu štetu.

Javite nam se

Personaliziraj Freshline za promociju vlastite tvrtke ili obrta ili ga uvrsti u svoj prodajni asortiman!

Ispuni ‘Kontakt obrazac‘ i krećemo u realizaciju!

T | +385 99 199 1906

E | freshline@freshline.hr

hrHrvatski