Upoznajte
Freshline
priču!

Brand Freshline nastao je četverogodišnjim radom malog tima ljudi koji su za cilj imali predstaviti nešto novo, lijepo i mirisno.

Prva linija proizvoda Freshline su osvježivači zraka za automobile koje personaliziramo po željama klijenata.

Imate li na umu da prosječan Europljanin provede četiri godine svojeg života u automobilu, vjerojatno želite da to bude vrijeme za pamćenje! Kako su klijenti prepoznali Freshline kao proizvod koji će darovati svojim kupcima ili ga uvrstiti u vlastiti prodajni asortiman, mi nastavljamo s inovacijama, uz neprestano ulaganje u naš tim koji je temelj uspješnog razvoja.

Zašto Freshline?

Zato jer smo autentični. Zato jer smo drugačiji. Zato jer se prilagođavamo Vašem ukusu, željama i potrebama. Zato jer smo linija proizvoda koji osvježavaju automobile i ostale prostore. Zato jer naši proizvodi usrećuju, uzbuđuju, smiruju… Zato jer smo razvili liniju koja Vas prati kroz sva Vaša mala i velika putovanja.

Osvježite vaš prostor uz Freshline

Fresline

Svoju viziju širimo na liniju osvježivača zraka za automobile te započinjemo naš put u sviijet mirisa. Razvijamo vlastiti brand “Freshline” koji iskustvo osvježivača zraka za automobile i ostale prostore diže na novi nivo.

Promo atrikl

Ovaj tip promo artikla omogućuje klijentu da, osim mirisa osvježivača, odabere izgled kutije i osvježivača u njoj. Zamislite logo baš Vaše tvrtke ili obrta na našim proizvodima. Vi zamislite – mi ostvarimo!

Suvenir

Vlasnik ste restorana, hotela ili pak frizerskog salona? Radite u ugostiteljstvu? Razveselite svoje goste i klijente i darujte im poklon kakav će dugo pamtiti.

Vrste mirisa

Osvježavajuća, smirujuća, uzbudljiva, senzualna… Uvijek kvalitetna. Naša su ulja rađena prema visokim standardima.

Borovnica

Jabuka

Kokos

Lavanda

Limun

Vanilija - Kokos

Personaliziraj me!

Nerijetko korisnici ne mogu vizualizirati kako bi personalizirani proizvod izgledao s logom njihove tvrtke ili obrta. Ovdje ste na pravom mjestu! Ispunite ‘Kontakt obrazac’ za ponudu i zatražite besplatan uzorak.
Ako niste u mogućnosti ispunjavati obrazac ili jednostavno ne želite gubiti dragocjeno vrijeme, kontaktirajte nas direktno na e-mail: freshline@freshline.hr ili nas nazovite na 099 199 1906 (Miroslav).

Hvala Vam na upitu!
Na mailove odgovaramo u roku od 24 sata. Ukoliko niste dobili povratni mail, molimo Vas da provjerite svoj spam folder.

OSNOVNI PODACI:

Eko Aroma j.d.o.o.
Meglinečki put 25, Hrebinec
10370 Dugo Selo 
OIB: 48383438870

KONTAKT:

Miroslav Karaklajić
mob: 099 199 1906
e-mail: freshline@freshline.hr

Pošalji upit

GDPR

hrHrvatski